" Sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan coklat untuk hantaran kahwin, tunang dan majlis hari jadi boleh hubungi miss keroppi.Email zuraidah1508@gmail.com. Harga boleh dirunding..tq"

Tuesday, May 24, 2011

Ke mana Ms Keroppi Menghilang??

Haha..Tajuk entry memang tak boleh blah kan?
Sekali-sekala buat gempak..bukan kena culik ye..sbb saya bukan anak orang kaya..:)
Dah settle Majlis pertunangan ku ngan en tunang..Nak masuk 5 bulan baru nak update status...hehe
Alhamdulillah..majlis berjalan lancar dan hubungan kami semakin diberkati dah ikat kan..
Sekarang ni sibuk mencari idea untuk majlis perkahwinan kami..Dah banyak info pasal kawin aku kutip dr cik google..Sampai penuh space laptop ni..Tapi yang jadi masalahnye..banyak mende dalam kepala aku skang ni...
Theme utk majlis dah ada..Cume design untuk hantaran je yang prob skit...
Aku ni jenis kalau boleh semua aku nak buat..Kejap nk buat design cenggini....kejap cenggitu...
Tak ke pening kepala en tunang..haha sabar jela..cakap sayang kan?
Skang dah decide design untuk hantaran...paper bag untuk doorgift and kotak untuk letak candle...Semua di DIY kan tau..tunggu la miss keroppi update blog ye..tahun bila la plop aku update..hahah

No comments:

jom follow mrs..keroppi

klik klik