" Sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan coklat untuk hantaran kahwin, tunang dan majlis hari jadi boleh hubungi miss keroppi.Email zuraidah1508@gmail.com. Harga boleh dirunding..tq"

Monday, February 16, 2009

Enjoy...


Ahad baru ni aku kuo lagi...g jalan2 kat kemaman je.maklumlah ari sabtu jupe kejap je.interview lama sgt..haha g kat astaka je.tengok pertandingn motor nagn kereta..aku pon tak tau pertandingan nape..aku ikut je.Dah orang tu minat.nak buat camne.huhu tp memang lawa gile2 ah..ada warna ijau,pink,purle,merah...huhu tapi yang membuatkan aku tak puas hati..aku jupe ngan orang yang aku paling benci..huhu aku benci dia..Aku susah nak benci orang sebenarnya..tapi dia..ntahla..huhu

em dah xde apa nak cerita...jom tengok gambo jela..hehe





aku yang kepanasan


kete yg byk piala








Interview dah settle

Dah lama tak update blog ni..huhu biasala pengganggur terhormat tak ada banyak cerita yangnak dikongsikan..hehe lagipun masa2 terluang aku gunakan untuk membuat persiapan menghadapi interview sbg pambantu tadbir (p/o) di PPSPPA.Aku dapat tawaran ni lepas abis blajo kat jasper..kiranya dapat surat tu 22jan2009.Tarikh interview 14feb2009..Aku bertolak ke kuantan dalam kul 10 lebih..sampai je kat kuantan terus g cari tempat yg dituju dulu..kat kompleks wisma belia..pusing punya pusing baru la jumpa.Aku g sana 2 orang je..Bila dah tau tempat..baru leh g jln2 ..tu pun kejap je.singgah east cost mall jap..beli frame keroppi kat living cabin..lepas tu tuju ke tempat intrview..Tepat2 kul 2.dah ramai manusia tunggu kat situ..takutnye aku..kul 2.30 baru daftar n bagi sijil n resume kat urusetia..punyala panjang beratur.Bayangkan ada lebih kurang 80 org.dalam 5 org je lelaki.yang lain seme pompuan..Lepas dah settle seme .masuk dewan jawab pekse plak..lepas siap..kena tunggu lagi...interview ni by group..8 org 1 group.bayangkanlah aku group ke 7.aku siap seme2 ni dalam kul 7.10...kesian kat jo tunggu aku..thanks ye...hehe lepas tu terus balik.gambo pon tak sempat nak ambik...aku balik umah abang aku kat teluk kalong......huhhhh lega.. tapi takut gak ni..result akan kuo 2mac ni.Aku harap ade la rezeki aku kat sini.Doakan aku ye..



ni la frame tu..hehe

Thursday, February 5, 2009

Susu ALPHA LIPID LIFELINE


Makanan kesihatan yang paling semulajadi dan penuh berkhasiat..

MENGAPA ALPHA LIPID??

1) Antibodi semulajadi
-meningkatkan sistem imun
-meneutralkan patogen pembawa penyakit (antifungal,antivirus,antibakteria)

2) Faktor pertumbuhan
-penyembuhan
-pembaikpulih
-membakar lemak

3) Vitamin & mineral
-lengkap dengan vitamin A,B,C,D,E
-Antioksida (awet muda)
-Nutrisi
-meningkatkan fungsi otak

4) Kalsium
-menguatkan struktur tulang dan gigi

5) Probiotik & prebiotik
-fungsi usus dan penghadaman yang baik (lactobacillus acidophilius)

6) Formula eksklusif Lipid
-kadar serapan 100%
-lebih berkhasiat dan berkesan

ALPHA LIPID LIFELINE juga terbukti memberi imunisasi kepada badan manusia
untuk mencegah penyakit berjangkit yang bahaya.Ianya juga dapat membantu
orang yang mempuyai masalah kesihatan spt berikut:

Asma,Arthritis,Allergy,Buasir,Bisul,Buah Pinggang,Denggi,Ezema,Fybroid,
Gout,Gastrik,Hepatitis B/C,Jerawat,Jangkitan kuman,Kencing manis,Masalah paru-paru,
Migrain,Resdung,ketumbuhan dan banyak lagi.....

PROSES PEMULIHAN
Kolostrum ALPHA LIPIDTM merupakan makanan kesihatan bebas toksik,bebas alergik,
bebas pengawet dan tidak bertindakbalas dengan makanan tambahan atau
ubatan yang lain.Namun sesetengah orang akan mengalami reaksi semasa proses
pemulihan berlaku seperti mengantuk,pening,loya,demam,keletihan,kerap
buang air,gatal-gatal atau denyutan jantung yang laju..Semua reaksi ini sementara
sahaja..




Kalu sape2 berminat sila hubungi 019-9323269 ataupun tinggal komen kat sini..

CUBALAH ALPHA LIPID
SIAPA TAHU..INILAH JAWAPAN KEPADA MASALAH KESIHATAN YANG ANDA ALAMI SELAMA INI..

Koleksi bertambah lagi

beg keroppi

bukan aku pakai pun mende ni..saje tambah koleksi

mug keroppi

jom follow mrs..keroppi

klik klik