" Sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan coklat untuk hantaran kahwin, tunang dan majlis hari jadi boleh hubungi miss keroppi.Email zuraidah1508@gmail.com. Harga boleh dirunding..tq"

Monday, February 16, 2009

Interview dah settle

Dah lama tak update blog ni..huhu biasala pengganggur terhormat tak ada banyak cerita yangnak dikongsikan..hehe lagipun masa2 terluang aku gunakan untuk membuat persiapan menghadapi interview sbg pambantu tadbir (p/o) di PPSPPA.Aku dapat tawaran ni lepas abis blajo kat jasper..kiranya dapat surat tu 22jan2009.Tarikh interview 14feb2009..Aku bertolak ke kuantan dalam kul 10 lebih..sampai je kat kuantan terus g cari tempat yg dituju dulu..kat kompleks wisma belia..pusing punya pusing baru la jumpa.Aku g sana 2 orang je..Bila dah tau tempat..baru leh g jln2 ..tu pun kejap je.singgah east cost mall jap..beli frame keroppi kat living cabin..lepas tu tuju ke tempat intrview..Tepat2 kul 2.dah ramai manusia tunggu kat situ..takutnye aku..kul 2.30 baru daftar n bagi sijil n resume kat urusetia..punyala panjang beratur.Bayangkan ada lebih kurang 80 org.dalam 5 org je lelaki.yang lain seme pompuan..Lepas dah settle seme .masuk dewan jawab pekse plak..lepas siap..kena tunggu lagi...interview ni by group..8 org 1 group.bayangkanlah aku group ke 7.aku siap seme2 ni dalam kul 7.10...kesian kat jo tunggu aku..thanks ye...hehe lepas tu terus balik.gambo pon tak sempat nak ambik...aku balik umah abang aku kat teluk kalong......huhhhh lega.. tapi takut gak ni..result akan kuo 2mac ni.Aku harap ade la rezeki aku kat sini.Doakan aku ye..



ni la frame tu..hehe

2 comments:

..me(",).. said...

ooo...ade jugak dapt terbiu...arap2 ade la rezeki zura kan..pe2 pon dah usaha...

hadiaruz.. said...

insyaallah ma.hehe doakan la ek

jom follow mrs..keroppi

klik klik