" Sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan coklat untuk hantaran kahwin, tunang dan majlis hari jadi boleh hubungi miss keroppi.Email zuraidah1508@gmail.com. Harga boleh dirunding..tq"

Monday, May 30, 2011

DIY:Projek hantaran kahwin

Godek-godek internet..sambil-sambil main fb...
carik design hantaran guna bantal..
Aku berkenan sgt pattern gune kabus tu je..
tak suke la yang jenis letak kekabu kt dalam tu..
Nampak cam lembik je..Kalau gune yg polisterin tu..just balut ngn kain or kertas...
Dah ade design yg nok buat, kaler tema pon dh ade..
Tunggu en tunang je ni..
xdok masa sokmo nk g beli barang..


Pssstt:en tunang..bile nak g beli semua ni?

Interviu

31 mei 2011
8.00 pagi
Setiu
Waa takut la..dah lame gile tak diinterviu oleh orang lain ni...
Harap2 semua berjalan lancar..cehceh
Dahla ade latihan fizikal..cukup ke tak stamina aku esok ni..huhu

Friday, May 27, 2011

Sambutan Hari Guru SKFNS 2011

Entry dah lapuk sebenarnya ni..hehe tapi takpe..masih dalam bulan mei kan?
Sebelum tu nak wish 
SELAMAT HARI GURU
 buat semua guru-guru di Malaysia terutama skkj, smkkj dan skfns..Terima kasih di atas segala ilmu yang dicurahkan..
Sekarang ni aku kerja dalam lingkungan guru..Tapi aku bukan guru ye..Cume bekerja di sekolah je..
Sambutan hari guru baru-baru ni giler meriah...
Jom tengok picccaaaaa...




lambat tol nak upload pic..cukupla buat smtra waktu..tepek yang ni dulu...

Wednesday, May 25, 2011

Cokelat comel and kiut

Ni nak cite pasal cokelat sikit..Mesti ramai yang suke cokelat kan? miss keroppi tak bape nak suke..walaupon tubuh agak gemuk (bukan sbb suke mkn ckelat tau..haha)
Jom layan picture cokelat kiut dulu....


ni tempahan utk hari guru baru-baru ni..

yang ni pon sama...

Sebarang tempahan boleh diemailkan ke zuraidah1508@gmail.com..Harga boleh dirunding lagi tau.

Noted: Nanti aku nak update pasal majlis hari guru kat sekolah lak...:)

Cursor Keroppi for my Laptop

Kalau boleh semua nak ade keroppi..haha
My laptop pon suke keroppi jugak..
Cari punye cari..jumpala cursor ni..terus installl...sukeeeeeeeeee


Design Header baru miss keroppi

Sebelum tu..aku jaja picture header baru dulu...




Setakat ni gune yang ni dulu la
Kalau terpikir design lain yang lagi kebabaom...baru tukar...

Tuesday, May 24, 2011

Ke mana Ms Keroppi Menghilang??

Haha..Tajuk entry memang tak boleh blah kan?
Sekali-sekala buat gempak..bukan kena culik ye..sbb saya bukan anak orang kaya..:)
Dah settle Majlis pertunangan ku ngan en tunang..Nak masuk 5 bulan baru nak update status...hehe
Alhamdulillah..majlis berjalan lancar dan hubungan kami semakin diberkati dah ikat kan..
Sekarang ni sibuk mencari idea untuk majlis perkahwinan kami..Dah banyak info pasal kawin aku kutip dr cik google..Sampai penuh space laptop ni..Tapi yang jadi masalahnye..banyak mende dalam kepala aku skang ni...
Theme utk majlis dah ada..Cume design untuk hantaran je yang prob skit...
Aku ni jenis kalau boleh semua aku nak buat..Kejap nk buat design cenggini....kejap cenggitu...
Tak ke pening kepala en tunang..haha sabar jela..cakap sayang kan?
Skang dah decide design untuk hantaran...paper bag untuk doorgift and kotak untuk letak candle...Semua di DIY kan tau..tunggu la miss keroppi update blog ye..tahun bila la plop aku update..hahah

jom follow mrs..keroppi

klik klik