" Sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan coklat untuk hantaran kahwin, tunang dan majlis hari jadi boleh hubungi miss keroppi.Email zuraidah1508@gmail.com. Harga boleh dirunding..tq"

Tuesday, December 23, 2008

Baju Batik Day...

Isnin...22 dec 2008..

Kitorang dah plan nak pakai baju batik ni dah lama..Akhirnya selamat pakai..@sengihnampakgigi Macam-macam kaler lak t. Ada kaler hijau,purple,kuning, jingga..Tapi aku tak puas hati ngan kaler baju aku...Merah menyala...Klu warna hijau mesti kena je ngan aku ni kan?ThumbsUp
@senyumApa-apa pun hidup must happy....@senyum


model tangga...
dayah..k.ct..nad..jaa..ida..aku n maa


aku ngan mira..@senyum

2 comments:

tok janggut said...

Salam,

Bestnyer lagu. Silalah juga ke web saya.

hadiaruz.. said...

wslm..hehe
ok.no problem...

jom follow mrs..keroppi

klik klik