" Sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan coklat untuk hantaran kahwin, tunang dan majlis hari jadi boleh hubungi miss keroppi.Email zuraidah1508@gmail.com. Harga boleh dirunding..tq"

Friday, June 17, 2011

DIY: buat kotak untuk letak candy

Dah lama start buat kotak ni..Hari ni baru berpeluang nak update pasal ni..
Baru je siap hampir 200..huh penat jugak tau.Tapi kalau buat bersungguh-sungguh dah lame siap punye..hehe
Skang ni time ade mood je mesti buat..Time hujung minggu..kalau tak balik umah mak..confrim keje diy ni berjalan lancar..hikhik

Ni step-step nak buat kotak tu..Aku guna kertas sugar paper..sbb aku punye tema kaler hitam..Lagipun kertas ni tak tebal.senang nak lipat2..






Boleh la letak candy ke apa yang patut ke..hehe
Selamat mencuba ye semua...

p/s : abaikan tangan yang tak brape comel tu ye..


No comments:

jom follow mrs..keroppi

klik klik