" Sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan coklat untuk hantaran kahwin, tunang dan majlis hari jadi boleh hubungi miss keroppi.Email zuraidah1508@gmail.com. Harga boleh dirunding..tq"

Thursday, June 2, 2011

SANGAT SUSAH NAK DAPAT KEJE

Haha  tajuk tak boleh blah...31 mei baru ni aku ade interview untuk jawatan cikgu KEMAS..
Interview di Setiu..Pusat kegiatan Masyarakat...
Nasib baik senang je nak cari...Aku x berani nak drive sorng2 g sana..
Terpaksala menyusahkan en tunang...
pagi tu kena buat latihan fizikal dulu tau..
Kena lari 6 round padang...Lebih kurang 2.4 km...Letihhh wooooo.....
Tak dapat kugambarkan...Biasa la lame gile dop exercise..asyik duk ngadap laptop je time keje...
Lepas tu baru la diinterview...Kena tukar baju segala bagai...Panasssss
Betul kan aku cakap..susah nak dapat keje skang ni...


Harap-harap dapat keje ni..boring dah duk skolah ni...huhu

2 comments:

suha said...

hai cik keroppi I (^_^)
cik suha lak cik keroppi II hehehe
semoga brjaya dpt keje
erk cik suha org besut

hadiaruz.. said...

hai cik keroppi II..
org besut ek?
salam kenal..:)

jom follow mrs..keroppi

klik klik