" Sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan coklat untuk hantaran kahwin, tunang dan majlis hari jadi boleh hubungi miss keroppi.Email zuraidah1508@gmail.com. Harga boleh dirunding..tq"

Thursday, June 2, 2011

IDEA UNTUK BAJU RAYAAA

Boring tul keje time budak cuti sekolah ni...
Senyap sunyi sepi je...huhu
Nak buat macam mane...dah kate kerja kan?hehe
Sambil-sambil buat keje tu..duk carik2 idea untuk buat baju raya tahun ni..hehe
Dalam kepala skng ni ingat nak buat theme kaler grey..lawakan?
Tapi nak matching ngn kaler pe ek?grey ngn turquise or grey ngn pink....


Yang penting aku dah ada idea nak diy utk baju tu...Bukan manik tau..tapi bunga yang sungguh cantik.heheh


Macam dalam pic ni..lawa kan?hehe


pic kredit to si gaun putih .Nanti korang boleh usha blog dia tau..

Lepas aku dah berjaya buat sebijik jadi macam ni..baru aku post kt sini tau...hehe
Masih mencari kain kaler grey yg berkenan dihati...

No comments:

jom follow mrs..keroppi

klik klik