" Sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan coklat untuk hantaran kahwin, tunang dan majlis hari jadi boleh hubungi miss keroppi.Email zuraidah1508@gmail.com. Harga boleh dirunding..tq"

Tuesday, August 9, 2011

Contest : HONEY SOFT ICE-CREAM

First time ni join contest..Kalau berjaya alhamdulillah..Dapat duit raya..RM100 tuu..hehe
Dah besar mintak pun nak duit raya...tak malu. Takpe..Dapat duit raya atas usaha sendiri kan?
Nak dapat duit raya ni tak susah pun..Bukan kena lompat katak pun..hehe 

Syarat-syarat untuk join contest ni ialah :

1) Jadi follower http://soft-ice-cream.blogspot.com/  (done)
3) Pilih sekeping gambar yang paling anda suka dari blog http://soft-ice-cream.blogspot.com (done)
     Nyatakan kenapa anda suka gambar tersebut. (Gambar yang zura pilih ada kat bawah)
4) Letak Banner http://soft-ice-cream.blogspot.com dalam entry anda. (done)

Photobucket Photobucket 

"Tengok Banner Honey Soft Ice Cream ni..Terliur lak..Tambah-tambah bulan puasa "

========================================
Jom kita mula..Tak payah bazir masa..hehe Setelah menilik semua gambar yang ada dalam blog ni..zura telah membuat keputusan memilih gambar ni...


Antara sebab kenapa zura pilih dan suka gambar ni ialah:

1) Semua macam tak sabar-sabar nak dapatkan ais krim dari van honey soft ice cream ni kan..
 Perasan tak semua tangan tak sabar nak mencapai aiskrim yang  abang tu hulur..
Mungkin cuaca yang panas..tekak pun rase nak makan mende-mende sejuk je..

2) Akak yang pakai baju kaler oren tu memang tak nyompat-nyompat kan..nasik pun tak makan lagi..Almaklumlah..aiskrim ni laris..takut habis la kot..

3) Mak cik pakai baju kaler purple tu mintak round kedua dah kot..Tu pun tengah sapu mulut ngan tisu..ada aiskrim kat bibir..hehe Aiskrim ni kan sedap..mana cukup satu...

============================================
Selepas ni sape-sape yang berminat nak majlis kahwin korang ada aiskrim yang best ni..
leh la hubungi mereka

kalau nak email : HONEY.SOFT3942.YAHOO.COM
kalau nak call : 012-9878810
follow blog
like Facebook



Kalaula dapat duit raya ni..bolehlah tambah sikit lagi duit raya untuk anak-anak buah..
Berangann




2 comments:

Honey Soft Ice Cream said...

salam ramadhan. akak dah baca entry hadiaruz. tq sbb sudi join contest ni.

hadiaruz.. said...

salam ramadhan kembali..
terima kasih kak.hehe

jom follow mrs..keroppi

klik klik