" Sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan coklat untuk hantaran kahwin, tunang dan majlis hari jadi boleh hubungi miss keroppi.Email zuraidah1508@gmail.com. Harga boleh dirunding..tq"

Wednesday, August 18, 2010

perjalanan hidupku...part1

Sebenarnya banyak dugaan dan cabaran yang berlaku dalam hidup ini..
Tapi kita tidak boleh berputus ase..Kita hendaklah pandang ke hadapan
Pikir mase depan yang belum tentu lagi...

perjalanan hidupku.....
selepas habis j@sper..aku masuk kursus kat tesdec...bukan nak sangat belajo lagi tapi memng susah nk dpt pekrjaan..Time prktikal kat s.alam..aku buat part time kat mydin usj..Memng menyeronokkkan tau..hehe gaji pon memng lumayannnnn

Terasa hidup dalam alam pekerjaan sekjp..hehe
banyak kenangan manis, pahit selama tinggal di puchong..
pagi2 nak g keje..jalan jem gile..seb baik kite2 ni minah rempit je..hehe (k.ani..ciktam..)

pernah kitorang nak g jalan tar..shopping tapi sesat jalan ..haha tu sebagai kenangan bt kami..
Tapi duk kat tmpat orang tak same duk kat kg sendiri..lpas satu2 meninggalkan bumi puchong...
Aku dpt tawaran keje kat western digital..tapi mase tu barang seme dah kemas nak balik gnu..bukan rezeki aku la tu..
Tapi lepas dah balik ganu...kenangan di bumi puchong masih tersemat dalam memori kitorang...

Puchong permai dalam kenangan..

No comments:

jom follow mrs..keroppi

klik klik