" Sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan coklat untuk hantaran kahwin, tunang dan majlis hari jadi boleh hubungi miss keroppi.Email zuraidah1508@gmail.com. Harga boleh dirunding..tq"

Sunday, August 7, 2011

Pesta berbuka puasa





Dulu orang main bola..Skang bulan Ramadhan jadi port untuk berbuka puasa..
Tahun lepas sempat gak 2 3 pat bels kali bukak puasa kat sini..Memang meriah giler..
Tapi kalau nak join..jangan lupa bawak tikar ek..hehe
Semalam aku ngn en tunang g hantar my adik kat terminal kuantan..
Lepas tu plan nak g shoping..tapi aku tak larat la..lagipun en tunang selesema..sian plop..
Dahla kejap panas kejap sejuk aircond..lagi teruk kan??
Kitorang lepak kat benteng je sementara nak g beli juadah buka puasa..
~selamat berbuka puasa~

:.tak sempat nak snap pic makanan ngn air spesel..hehe dahaga sgt..

No comments:

jom follow mrs..keroppi

klik klik